Świat niesamowitych stworzeń!
Imię: Moje brzmi dość ładnie i jestem z niego bardzo zadowolona. Nazywam się Hannibal.
Nazwisko: Nie wiem, jakie jest moje nazwisko. Najwidoczniej go nie posiadam.
Wiek: Jestem wysoką 14 latką. Ale ktoś na mnie patrząc mógłby stwierdzić, że mam conajmniej 18 lat.
Pseudo: Dokładnie nie wiem, ale każdy woła na mnie Hann, jedynie nowo poznani nazywają mnie po imieniu. Hmm, czy skrót imienia może być pseudonimem?
Wygląd: Czyli opis zewnętrzny naszej postaci.
Charakter: ]Jestem pewna swoich uczuć i staram się okazywać jak najwięcej tych pozytywnych. W walce bywam brutalna i dość negatywna, ale wystarczy mnie poznać, by stwierdzić, że tak naprawdę jestem miłą nastoletnią dziewczyną, żyjąca światem fantazji i romantyzmu. Wyzbywam się złośliwości i zazdrości, gdy ustawię se cel, każdy wie, że postaram się jak najbardziej go zrealizować. Ale naprawdę trudno jest bardzo planować rzeczy, a potem ich dokonać. Ale warto się w tym starać.
Pierwsza Flyra: Moim pierwszym towarzyszem stał się mały, rudy lisek, w Flyrowikii znany jako Fodox. Teraz jest już w ostatnim stadium rozwoju.
Tytuł: No cóż. Na początku byłam zwykłą trenerką, potem hodowcą, jeszcze później podróżniczką, a teraz jestem liderką wszystkich typów Flyr. Walka ze mną to ponąć wysokie wyzwanie, a pokonanie mnie jest wnet niemożliwe. Ale znaleźli się i tacy, którzy mnie pokonali.